Despre noi

Societatea LIDER S.R.L, comercializeaza tigla metalica, tabla cutata si accesorii din tabla, de import, Germania (Arcelor), Anglia (Corus), Marcegalia (Italia), Arvede (Italia). Societatea dispune de utilaje si tehnologie moderna, care asigura calitatea inalta a produsului finit si un foarte bun randament al productivitatii, obtinindu-se astfel, termene de livrare si preturi accesibile pentru produsele finite.

Parteneri

roofart logo
fakro logo
masterplast logo
blitz-profil-profesional
bilka logo
Den Braven logo
gunnebo logo

Informatii utile: Manupularea, Transportul, Depozitarea, Montajul

Realizarea planului de montaj al acoperisului

Placile pentru acoperis sunt pregatite la lungimi calculate exact, astfel incat pierderile de material sa fie cat mai mici. Pentru ca planul de montaj sa fie realizat, trebuie sa avem proiectul acoperisului (recomandam verificarea dimensiunilor reale, daca acestea corespund celor trecute in proiect) sau macar o schimta a acestuia. Dimensiunile trebuie sa fie trecute pe proiect in asa fel incat sa fie posibila desenarea tuturor suprafetelor acoperisului. Dimensiunile cele mai importante: lungimea coamei, a sarpantei, a stresinii si, in functie de complexitatea acoperisului, dimensiunile tuturor elementelor componente. De asemenea, localizarea ferestrelor, trapelor, turniurilor, cosurilor si, in general, a tuturor elementelor componente existente, trebuie sa fie clara si precisa, astfel incat planul de montaj sa poata fi executat fara nici o greseala.

Transportul si manipularea

Acoperisurile sunt livrate standard, pe paleti de lemn (tabla cutata in legaturi), care se pot manipula cel mai bine cu ajutorul macaralelor sau motostivuitoarelor. La manevrarea manuala, este nevoie ca panourile sa fie prinse de margine, pe lungimea lor, de un numar suficient de persoane, astfel incat marginile sa nu fie distruse si sa nu se produca deformarea (care ar putea avea ca rezultat infiltratiile). De asemenea este interzisa tararea panourilor. Acoperisurile trebuie transportate in vehicule acoperite cu prelata. Paletii, respectiv legaturile, nu pot depasi suprafata pe care au fost asezare si trebuie sa fie indeajuns de bine fixate cu ajutorul unor mijloace potrivite care sa nu le deterioreze, astfel incat, in timpul manevrarii sa nu alunece intre ele sau pe suprafata de asezare.

Depozitarea

Este recomandat ca acoperisurile si tabla cutata cu protectie multistrat (poliester), sa fie depozitate in spatii inchise, uscate si bine aerisite, unde nu exista variatii mari de temperatura. Pentru intervale scurte de timp este permisa depozitarea in spatii deschise, daca paletii (legaturile) sunt acoperiti cu prelata care-si mentine culoarea si aerisirea. In ambele cazuri este nevoie ca paletii (legaturile) sa fie asezati pe suporti, la o distanta potrivita de pamant, care sa permita scurgerea si aerisirea. Tabla cutata fara protectie multistrat (poliester), trebuie depozitata numai in spatii inchise si uscate. In cazul in care acoperisul sau tabla cutata vor fi depozitate pe o perioada mai lunga de o luna, este necesar ca fiecare panou (foaie) sa fie despartite de celelalte si bine aerisit (sa nu fie lipite intre ele). Depozitarea mai lunga de doua luni este considerata ca fiind o incalcare a conditiilor stabilite in certificatul de garantie, de aceea, orice reclamatie ulterioara cu privire la calitatea suprafetei materialului nu va fi luata in considerare.

tigla metalica clasica galati

SISTEM FLEXIBIL
DE REDUCERI

tigla metalica clasica galati

MASURATORI
GRATUITE

tigla metalica clasica galati

TRANSPORT
GRATUIT

tigla metalica clasica galati

CALITATE
GARANTATA